Ouder- en kindadviseur

Heb je vragen of zorgen over het opgroeien, opvoeden of de gezondheid van je kind? Kleine of grote vragen? Blijf er niet mee rondlopen. Neem contact op met het ouder- en kindteam bij ons in de buurt.
Bel of kom langs

Bel met (020) 555 5961 (ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur) voor het maken of verzetten van een afspraak. Op de website van de Ouder- en Kindteams Amsterdam kun je de locatie die verbonden is aan Zeeburgereiland vinden: Pampuslaan 26.  Dit is het gebouw waar ook het SAG/ consultatiebureau zich bevindt. Spreekuur Ouder-en Kindadviseur

Levi Tielkes is aan onze school gekoppeld als contactpersoon van het ouder- en kindteam in deze buurt.  Als je belt kan je dus naar haar vragen. Levi houdt tevens om de week op vrijdagochtend een inloopspreekuur houden op school.  Tijdstip is van 8.30 tot 10.00 uur. Je kan langskomen met elke vraag rondom het opvoeden en opgroeien van je kind. Levi denkt dan graag met je mee. 

In Amsterdam en Weesp werkt Jeugdgezondheidszorg vanuit de Ouder- en Kindteams. Hierin werken onze jeugdverpleegkundigen, doktersassistenten en jeugdartsen samen met andere deskundigen, zoals jeugdpsychologen en ouder- en kindadviseurs. Jeugdgezondheidszorg en jeugdhulp vindt u dus samen onder één dak. Samen bieden we hulp en ondersteuning bij opvoeden en opgroeien. Van baby tot pubertijd en erna. Wat biedt een Ouder- en Kindteam

Samen kijken we wat er nodig is en wie uit het team het beste kan helpen. Soms kunt u als ouder of verzorger, kind of jongere met tips en advies weer zelf verder. Soms is het goed om een aantal gesprekken te hebben of een training te volgen. Binnen de Ouder- en Kindteams werken ook jeugdpsychologen die een behandeling kunnen bieden. Is er meer nodig, dan zorgen wij voor een verwijzing naar de juiste specialistische jeugdhulp. Het is belangrijk om te weten dat u als ouder/verzorger zelf bepaalt welke stappen gezet worden.