Informatie ochtenden en rondleidingen

Interesse in het onderwijs voor jullie kind op MKC Zeeburgereiland?

Meld je aan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1rz1Hu6bN8knQAbGyENvTvH-JpQQR1sgdMaRDgDo1ZZY/edit
Of maak een afspraak via Pamela, onze administratief medewerkster (info@mkczbe.nl) of bel de school en vraag naar haar (maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend). Baukje van der Wissel, de directeur, neemt een groep ouders mee door de school en vertelt over het onderwijs. Natuurlijk is dit de kans om alle vragen te stellen die je als ouders hebt. Een school voor je kind kiezen is belangrijk. Twijfel je of het onderwijs bij je kind past? Als het goed voelt en het onderwijs past bij jou, dan past het ook bij je kind. De data van de rondleidingen/ informatie ochtenden vind je hieronder en in de jaarkalender. De rondleidingen zijn zonder kinderen.

Data van informatieochtenden MKC Zeeburgereiland:
Donderdag 22 september om 8.45
Donderdag 27 oktober om 8.45
Donderdag 24 november om 8.45
Donderdag 19 januari om 8.45
Donderdag 9 februari om 8.45
Donderdag 16 maart om 8.45
Donderdag 25 mei om 8.45
Donderdag 29 juni om 8.45

Schoolgids
Zie ook onze schoolgids voor meer informatie, te downloaden via 'Scholen op de Kaart'. https://scholenopdekaart.nl/basisscholen/amsterdam/21162/montessori-kind-centrum-zeeburgereiland/

Interesse in de opvang voor jullie kind op het MKC Zeeburgereiland? 
Maak een afspraak via https://partou.nl of bel naar de locatie voor een afspraak. Anna Huging (assistent locatiemanager) of Astrid Simons (locatiemanager) laat je graag de locatie zien en vertelt over de groepen en het aanbod tijdens de opvang. 

Aanmelden