Informatie ochtenden en rondleidingen

Interesse in het onderwijs voor jullie kind op MKC Zeeburgereiland?

Meld je aan via deze link: http://docs.google.com/forms/d/1rz1Hu6bN8knQAbGyENvTvH-JpQQR1sgdMaRDgDo1ZZY/edit
Of maak een afspraak via Pamela, onze administratief medewerkster (info@mkczbe.nl) of bel de school en vraag naar haar (maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend). Baukje van der Wissel, de directeur, neemt een groep ouders mee door de school en vertelt over het onderwijs. Natuurlijk is dit de kans om alle vragen te stellen die je als ouders hebt. Een school voor je kind kiezen is belangrijk. Twijfel je of het onderwijs bij je kind past? Als het goed voelt en het onderwijs past bij jou, dan past het ook bij je kind. De data van de rondleidingen/ informatie ochtenden vind je hieronder en in de jaarkalender. De rondleidingen zijn zonder kinderen.

Data van informatieochtenden MKC Zeeburgereiland:
Vrijdag 29 september om 8.45
Vrijdag 20 oktober om 8.45
Vrijdag 27 november om 8.45
Vrijdag 12 januari om 8.45
Vrijdag 8 maart om 8.45
Vrijdag 9 februari om 8.45
Vrijdag 24 mei om 8.45
Vrijdag 7 juni om 8.45

Schoolgids
Zie ook onze schoolgids voor meer informatie, te downloaden via 'Scholen op de Kaart'. https://scholenopdekaart.nl/basisscholen/amsterdam/21162/montessori-kind-centrum-zeeburgereiland/

Interesse in de opvang voor jullie kind op het MKC Zeeburgereiland? 
Maak een afspraak via https://partou.nl of bel naar de locatie voor een afspraak. Anna Huging (assistent locatiemanager) of Astrid Simons (locatiemanager) laat je graag de locatie zien en vertelt over de groepen en het aanbod tijdens de opvang. 

Aanmelden